گیاهان زینتی

گیاهان مناسب برای پرورش در آپارتمان های کم نور

اگر در آپارتمانی زندگی می‌کنید که کم‌نور است و آفتاب‌گیر نمی‌باشد و علاقه‌مند هستید همچنان در آن گیاه نگهداری کنید و فضای داخلی خانه خود را جلاء ببخشید و همیشه با دیدن گیاهان سرحال انرژی خود را زیاد کنید کافی است از گیاهانی استفاده کنید که برای زنده ماندن به نور مستقیم و تابش مستقیم خورشید نیاز نداشته باشند.

اسپاتی فیلوم

این گیاه گرمادوست و از سرما بیزار است. طوری که دمای زیر ۱۳ درجه دیگر برایش قابل‌تحمل نیست. به رطوبت هوای بالا نیاز دارد و باید حداقل روزی یک‌بار غبارپاشی شود. زیرگلدانش هم باید همیشه پر از آب باشد ولی به آبیاری دستی نیازی ندارد.

کالاتیا

این گیاه به نور متوسط، گرمای زیاد، آبیاری معمولی، رطوبت هوای ۵۰ تا ۹۰ درصد و خاک کمی اسیدی احتیاج دارد. بهتر است هر چند روز یک‌بار سطح برگ‌ها را با اسپری آب مرطوب کنید. این گیاه به سرما حساس است و حداقل دمای قابل‌تحمل آن در زمستان ۱۶ درجه سانتی‌گراد است ولی سایه‌دوست است. کالاتیا از نور مستقیم آفتاب فراری است. طوری که با تابش مستقیم برگ‌هایش دیگر راه‌راه‌های زیبا را از دست می‌دهند.

دیفن باخیا (سمبرگ)

در فارسی به آن سمبرگ می‌گویند چراکه برگ‌هایش سمی هستند و شیره‌ای ترشح می‌کنند که ممکن است باعث تحریک شدید اعضای حساس بدن شود. نور غیرمستقیم زمینه رشد و نموی آن را فراهم می‌کند اما در سایه هم ماندگاری بالایی دارد. با این تفاوت که در سایه رشد علفی می‌کند و بیش از اندازه دراز می‌شود. هر ماه باید برگ‌هایش با اسفنج تمیز شوند و هفته‌ای چند بار غبارپاشی شود. مهم‌ترین نیازش هر سال تعویض گلدان به اندازه دو برابر بزرگ‌تر است.

گندمی

گل پر برگ آفریقایی مدت‌هاست که با ظاهر ابلقش مهمان آپارتمان‌های کم‌نور است چراکه این گیاه عجیب می‌تواند میزان متفاوتی از نور محیط را تحمل کند. تابش مستقیم نور خورشید را دوست ندارد. با تابش خورشید نوک برگ‌هایش می‌سوزند. در تابستان هفته‌ای دو تا سه بار آب می‌خواهد و زمستان‌ها یک‌بار آبیاری کفایت می‌کند. در صورت گرم بودن محیط غبارپاشی هم لازم می‌شود. فقط نباید زیاد سرما ببیند که خیلی زود برگ‌هایش سفید و بی‌حال می‌شود. نهایت سرمایی که تحمل می‌کند ۲ درجه سانتی‌گراد است و بعد از آن دیگر گلی در کار نیست.

گلونما

آن‌قدر شرایط نگهداری راحتی دارد که باغبان‌ها به آن گل مبتدی‌ها می‌گویند. درواقع هر کسی که بخواهد برای اولین بار دست به نگهداری گل‌ها بزند بهتر است از یک گلدان آگلونما شروع کند. این گل احتیاج چندانى به نور و روشنایى ندارد. در بهار و تابستان هر دو هفته یک‌بار نیاز به کود محلول دارد و سطح خاک هم باید همیشه نسبتاً مرطوب نگه داشته شود و فقط آب فراوانی نباید نثارش کرد. آب زیاد نقطه ضعف این گل است و اینکه از خشکی هوا بیزار است. برگ‌های آگلونما نسبت به خشکى هوا حساس هستند و بهتر است در آپارتمان‌هاى گرم و خشک هر روز سطح برگ‌ها با آب اسپرى شود.

‫0/5 ‫(0 نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
counter hit xanga