
بذر نخود فرنگی (فروش عمده)

بذر لوبیا قرمز (فروش عمده)

بذر لوبیا سفید (فروش عمده)

بذر لوبیا سبز نسل دوم خارجی (فروش عمده)

بذر لوبیا سبز سانری (فروش عمده)

دلایل اعتماد به فروشگاه اینترنتی ظرافت
فروشگاه اینترنتی ظرافت یکی از شناخته شده ترین و بزرگترین فروشگاه های فروش بذر در کشور است که بذرهای خود را تنها از شرکت های معتبر آمریکایی و اروپایی وارد میکند ، علاوه بر این ، پرسنل و کادر کاملا آموزش دیده و مجربی دارد که بهترین بذرها را برای فروش گلچین کرده و در اختیار شما مشتریان عزیز با قیمتی مناسب قرار میدهند . ظرافت در تمام ساعات روز آماده پاشخگویی و مشاوره به شما مشتریان عزیز است و همیشه سعی دارد تا بهترین خدمات را برای مشتریان وفادار خود مهیا سازد . کلیه سفارشات در بسته بندی های مناسب و در سریع ترین زمان ممکن برای شما ارسال میشوند . پس با خیال راحت از ظرافت خرید کنید .
برای ملاحظه انواع بذر حبوبات اینجا را کلیک نمایید.
نخودفرنگی گیاهی است یکساله و میوه این گیاه از نظر شکل شبیه به میوه لوبیاست با این تفاوت که غلاف همان میوه است در نخودفرنگی سفت و لیفی است. نخودفرنگی محصول آبوهوای خنک است و به سرما استقامت زیاد نشان میدهد. در نقاطی که دارای هوای مرطوب و گرم میباشند مقدار شاخ و برگ و رشد رویش گیاه زیاد است ولی مقدار میوه کم میشود. از طرف دیگر خشکی زیاد در خاک نیز باعث کمی رشد و کم محصولی نخودفرنگی میگردد؛ بنابراین زمینی که بذر نخودفرنگی در آن کاشته میشود بدون اینکه مرطوب باشد باید همیشه خاک اطراف ریشه نمدار و هوای مرطوب و شاخ و برگ بوته خنک باشد تا حداکثر محصول به دست آید. بذر نخودفرنگی را در هر نوع زمین به شرطی که مرطوب نباشد میتوان کاشت. ولی بهترین و مناسبترین خاک زمینهای لیمونی سبک یعنی رس و شن حاصلخیز است. زمینهای کمی اسیدی تا کمی قلیایی یعنی خاکهایی که PH آنها بین 6.5 تا 7.5 باشد برای کاشت بذر نخودفرنگی مناسب است. در کاشت نخودفرنگی برای تولید دانه خشک کودهای پتاس بالا مقدار محصول را زیاد میکند.
آبوهوا
رشد نخودفرنگی بهترین نتیجه را در آبوهوای خنک میدهد و در نواحی گرم نخودفرنگی را در پاییز و زمستان و یا اوایل بهار میکارند. اپتیمم درجه حرارت برای سبز شدن موقعی است که 1 – با یخبندان بهاری همزمان نباشد و 2 – برداشت محصول قبل از گرم شدن هوا صورت بگیرد. همچنین در قسمتهایی از گیاه مثل ساقه و برگها میتوانند درجه حرارت 5 درجه سانتیگراد را تحمل نمایند ولی در مرحله گل دادن دما باید 15 درجه سانتیگراد باشد.
خاک
نخودفرنگی در بسیاری از خاکها رشد میکند ولی در خاکهای شنی رسی و خاکهای سبک بهترین نتیجه را دارد؛ زیرا در این خاکها امکان خشکی کمتری وجود دارد. همچنین احتمال آلودگی غلافها و کثیف شدن آنها نیز کمتر است. PH مناسب برای رشد نخودفرنگی 5/5 تا 6/8 است.
کاشت
نخودفرنگی گیاهی روزبلند است و کاشت آن در طول روزکوتاه انجام میشود تا در طول روزکوتاه بهاندازه کافی رشد رویشی کند و شاخ و برگ تولید کند و سپس در طول روزبلند شروع به گل دادن و تولید غلاف و دانه کند. کشت نخودفرنگی زمانی انجام میشود که حداقل دمای خاک به 5 درجه سانتیگراد رسیده باشد. اگر نخودفرنگی در بهار دیر کاشته شود، رشد نخودفرنگی با گرمای تابستانی همزمان شده و عملکرد آن پایین میآید. هرچند نخودفرنگی گیاهی است که نسبت به گرما مقاوم است ولی در هوای گرم بهخصوص در موقع گل دادن افت کیفیت خواهد داشت.
نخودفرنگی محصول فصل سرد است بنابراین زمان کاشت نخودفرنگی از اوایل تا اواخر پاییز است و برداشت محصول آن از اوایل بهار تا اردیبهشت است. در نواحی کوهستانی که زمستان بسیار سرد و سخت است باید در اواخر زمستان و یا اوایل بهار بهمحض اینکه شرایط محیط از نظر گرما مناسب شود اقدام به کاشت نخودفرنگی کرد.
احتیاج نخودفرنگى به کود ازته مانند سایر گیاهان این خانواده خیلى کم است؛ زیرا قسمت مهم احتیاجات ازت بهوسیله ازت حاصله از باکترىهاى ریشه رفع مىگردد. البته زمینهایی که براى اولین بار براى کشت نخودفرنگى مورداستفاده قرار مىگیرند نخودفرنگى در مقابل کمبود فسفر و پتاس خیلى حساس است، کودهای پتاسه و فسفره در طی دوره رشد به تقسیط به گیاه داد. میزان بذر مصرفی در هکتار 80 تا 120 کیلوگرم با فاصله هر بوته بین 10 تا 15 سانتیمتر و هر ردیف 30 تا 50 سانتیمتر است. برگ و ساقه را میتوان در سطح زمین قطع و به توده کمپوست اضافه نمود. آنها نیتروژن را در خاک آزاد میکنند. نیتروژن آزادشده با محصول سال آینده وارد چرخه طبیعت خواهد شد.
برداشت
براى عرضه به بازار مصرف تازه خوری برداشت کمى زودتر، بستگى به زمان کاشت و زودرسى رقم دارد و در تیرماه شروع شده و مدتى ادامه خواهد داشت. البته این در شرایطی است که کاشت نخودفرنگى با توجه به شرایط محیطى در بهار انجام گرفته باشد. در مناطقى که کاشت پائیزه نخودفرنگى امکانپذیر باشد برداشت محصول نیز در اردیبهشت ماه خواهد بود.
آفات
در صورت آلودگی به شته به دنبال نشانههایی از حشراتی مانند سوسک و لاسوینگ و لارو باشید.
شما همچنین میتوانید شتهها را از گیاهان با اسپری آب در اوایل روز بشویید. تکرار کنید تا آفات از گیاهان بیفتند.
نخودفرنگی شما نیز ممکن است توسط سوسک مکزیکی لوبیا و بیدهای نخود خراب شود.
بیدهای نخود قهوهایرنگ هستند، دوست دارند تخم خود را بر روی گلهای نخود بگذارند.
برای جلوگیری از این آفات باید از پشهبند استفاده شود.
اگر شما در باغچههای خود با موش مواجه هستید، هنگام کاشت بذرها تلهها را در قرار دهید
زیرا این موشها تمایل به خوردن دانههای تازه کاشته شده دارند.
موش خرماهای کوهی که عمدتاً در شمال آمریکا یافت میشود، همچنین میتواند به باغچه آسیب برساند.
بیماریها
خاک با زهکشی ضعیف ممکن است به بیماریهایی مانند فوزاریوم پلاسیدگی و پوسیدگی ریشه در گیاهان منتهی شود.
این بیماریها اغلب با رشد ناگهانی و زرد شدن، پلاسیده شدن برگهای پایینی در گیاه مشخص میشود.
زهکشی خاک باید بهبود یابد تا این بیماریها را خنثی کند.
کپک پودری یک عفونت قارچی است که میتواند گیاهان شما را تضعیف کند و بر گلدهی و تولید خوشه (غلاف) تأثیر بگذارد.
این بیماری با رسوبات سفید پودری در برگ مشخص میشود.
نخودفرنگیهای آبی را در اوایل روز آبیاری کنید و از مرطوب کردن شاخ و برگ برای جلوگیری از کپک پودری خودداری کنید.
چرخش محصول نخودفرنگی برای هر 1 یا 2 سال زراعی میتواند به جلوگیری از ایجاد بیماریهای زمین منتهی شود.
خواص
1 – کمک به کاهش وزن
نخودفرنگی دارای کالری کم و سرشار از پروتئین و فیبر است. اضافه کردن چند دانه نخودفرنگی به رژیم غذایی میتواند برای کاهش وزن شگفتانگیز باشد. فیبر و پروتئین هر دو به شما کمک میکنند تا احساس سیری کنید و اشتها را کاهش میدهد و در نهایت منجر به از دست دادن وزن میشود. پروتئین عمل هضم در معده را تسریع میکند و حتی سطوح گرولین و هورمونهایی که مسئول گرسنگی هستند را کاهش میدهد. در همین حال فیبرها بهسادگی و آرامی هضم میشوند و به حس سیر شدن و کاهش وزن کمک میکنند. برای دریافت بهترین نتایج مطمئن شوید نخودفرنگی را با مقدار زیادی مواد غنی از پروتئین و فیبر بالا ترکیب کردهاید. چند نمونه از مواد غذایی که بهصورت یکپارچه میتوانند به رژیم غذایی افزوده شوند عبارتاند از: لوبیا سبز، عدس، دانه غلات و آجیلها.
2- سرشار از پروتئین
پروتئین جز جداییناپذیر از سلامت کلی بدن است. نه نتها سبب سلامت موها، پوست، عضلات و استخوانها میشود بلکه بدن را برای ساختوساز، ترمیم بافتهای آسیبدیده و تولید هورمون و آنزیمهای مهم یاری میکند. کمبود پروتئین سبب ایجاد اختلالاتی در سلامت میشود و با علائمی مانند اختلال در ایمنی و کاهش ناگهانی سطح انرژی همراه است. نخودفرنگی منبع غنی از پروتئین است، هر یک فنجان آن حاوی 8.6 گرم فیبر است. این محتوای موجود در نخودفرنگی را میتوانید در سایر مواد گیاهی مانند کینوا و گیاه تاجخروس بیابید.
3 – کنترل قندخون
با وجود پروتئین و فیبر در نخود سبز هر دو میتوانند به کنترل قند خون کمک کنند و حتی از علائم دیابت مانند خستگی، تکرر ادرار و سردرد جلوگیری کند. فیبر باعث کاهش جذب قند در جریان خون میشود و در نهایت منجر به حفظ سطح طبیعی قند خون شده. درعینحال مصرف پروتئین را افزایش میدهد که برای مبتلایان دیابت نوع 2 مفید است. نخودفرنگی دارای شاخص گلیسیمی نسبتاً پایین است. بر اساس یک مقاله منتشرشده در مجله Clinical Nutrition آمریکایی، مصرف غذاهایی که شاخص گلیسیمی پایینی دارند مانند نخودفرنگی، ممکن است با کاهش خطر ابتلا به دیابت همراه باشند.
4 – هضم سالم
با مصرف 8.8 گرم و یا یک فنجان نخودفرنگی در رژیم غذایی تا 35 درصد نیازهای روزانه فیبر را از میانبر دارید. ترکیب غذاهایی با فیبر بالا و رژیم غذایی میتواند تأثیر مثبتی بر جنبههای مختلف سلامتتان داشته باشد، خصوصاً در رابطه با هضم آسان. فیبر سبب افزایش حرکات روده شده و تا حدودی حجم دفع منظم را افزایش میدهد. فیبر حتی برای درمان شرایط گوارشی مانند ریفلاکس معده، زخم معده، دیورتیکولیت و هموروئید مفید است.
5- مقابله با رادیکالها آزاد
نخودفرنگی سرشار از آنتیاکسیدان است که میتواند برای مبارزه با رادیکالهای آزاد و کاهش التهابات و آسیبهای اکسیداتیو به سلولها کمک کند. با توجه به غلظت بالای آنتیاکسیدانها در نخودفرنگی، برخی مطالعات نشان دادهاند که در مقابله با سرطان نیز مفید هستند. ساپونین یکی از انواع آنتیاکسیدانها موجود در نخودفرنگی است که ممکن است در مهار رشد تومور و مقابله با سلولهای سرطانی مفید باشد. در واقع مطالعهای در سال 2009 در خارج از کانادا گزارش داد که ساپونینهای موجود در نخودفرنگی و سایر حبوبات دارای اثرات درمانی مختلف هستند که در مقابله با چند گونه سلول سرطانی بهخوبی عمل میکنند. مطالعه منتشرشده در Filoterapia اشاره دارد که ساپونینها از رشد و گسترش سلولهای سرطانی جلوگیری میکنند. این فعالیت و مقابله با سلولهای سرطانی یکی از دلایلی است که نخودفرنگی را در میان غذاهای ضد سرطانی قرار داده است.
برگه داده
لطفا ابتدا وارد شوید.
ورود به سیستمیک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتمهای محبوب ایجاد کنید.
ورود به سیستمیک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.
ورود به سیستم
ارسال نظر