
بذر کدو سبز هیبرید وایت بوش (Squash White Bush)

بذر کدو خورشتی (فروش عمده)

بذر کدو خورشتی سبز رومی

بذر کدو پای نارنجی

بذر کدو سبز خورشتی

دلایل اعتماد به فروشگاه اینترنتی ظرافت
فروشگاه اینترنتی ظرافت یکی از شناخته شده ترین و بزرگترین فروشگاه های فروش بذر در کشور است که بذرهای خود را تنها از شرکت های معتبر آمریکایی و اروپایی وارد میکند ، علاوه بر این ، پرسنل و کادر کاملا آموزش دیده و مجربی دارد که بهترین بذرها را برای فروش گلچین کرده و در اختیار شما مشتریان عزیز با قیمتی مناسب قرار میدهند . ظرافت در تمام ساعات روز آماده پاشخگویی و مشاوره به شما مشتریان عزیز است و همیشه سعی دارد تا بهترین خدمات را برای مشتریان وفادار خود مهیا سازد . کلیه سفارشات در بسته بندی های مناسب و در سریع ترین زمان ممکن برای شما ارسال میشوند . پس با خیال راحت از ظرافت خرید کنید .
برای ملاحظه و خرید انواع بذر کدو اینجا را کلیک نمایید.
تخم کدو با وجود اندازه کوچکش، سرشار از مواد مغذی است و مصرف مقدار کمی از آن میتواند مواد مغذیای مانند چربیهای سالم، منیزیم و روی را برای بدن فراهم آورد. خواص مفید تخم کدو برای سلامتی بهدلیل وجود همین مواد مغذی است. کمک به سلامت قلب، پروستات و پیشگیری از بروز برخی سرطانها فقط تعدادی از خواص تخم کدو هستند. ما باشید تا در این مطلب با 11 خاصیت اثباتشده تخم کدو بیشتر آشنا شوید.
تخم کدو پوستهای زرد دارد و مغز آن سبز است. هر 28 گرم تخم کدو (بدون پوست) محتوی 151 کالری انرژی است. بیشتر این کالری بهخاطر وجود چربی و پروتئین در آن است. یک وعده 28 گرمی تخم کدو محتوی مواد مغذی زیر است:
فیبر: 17 گرم؛
کربوهیدرات: 5 گرم؛
پروتئین: 7 گرم؛
چربی: 13 گرم (از این مقدار 6 گرم را چربیهای امگا-6 تشکیل میدهند)؛
ویتامین K: مقدار 18٪ نیاز روزانه بدن به این ویتامین؛
فسفر: 33٪ نیاز روزانه بدن به این مادهی معدنی؛
منگنز: 42٪ نیاز روزانه بدن به این مادهی معدنی؛
منیزیم: 37٪ نیاز روزانه بدن به این مادهی معدنی؛
آهن: 23٪ نیاز روزانه بدن به این مادهی معدنی؛
زینک (روی): 14٪ نیاز روزانه بدن به این مادهی معدنی؛
مس: 19٪ نیاز روزانه بدن به این مادهی معدنی.
همچنین تخم کدو دارای مقدار زیادی از آنتیاکسیدانها، اسیدهای چرب چندغیراشباعی، پتاسیم، ویتامین B12 (ریبوفلاوین) و فولات است. وجود مواد مغذی مختلف در تخم کدو و روغن آن برای سلامت فرد بسیار مفید است.
وجود آنتیاکسیدانهایی مانند کاروتنوئیدها و ویتامین E از خواص تخم کدو است. آنتیاکسیدانها با کاهش التهابات از سلولهای بدن در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد محافظت میکنند. به همین دلیل مصرف غذاهای سرشار از آنتیاکسیدانها از بدن در برابر بیماریهای مختلف محافظت میکند. بخش بزرگی از خواص تخم کدو بهخاطر وجود مقادیر زیاد آنتیاکسیدانهای موجود در آن است. در یک مطالعه بر روی موشهای مبتلا به التهاب مفصل، روغن تخم کدو توانست از میزان التهابات در آنها بکاهد. در این مطالعه مصرف داروهای ضدالتهاب در موشها عوارض جانبی منفیای بر جای گذاشت، اما روغن تخم کدو بدون هیچگونه عوارض جانبی توانست موجب کاهش علائم این بیماری شود.
رژیمهای سرشار از تخم کدو احتمال ابتلا به سرطان معده، سرطان پستان، سرطان ریه، سرطان پروستات و سرطان رودهی بزرگ را کاهش میدهد. در یک مطالعه مشاهدهای، مصرف تخم کدو توانست احتمال ابتلا به سرطان پستان را در زنان یائسه کاهش دهد. همچنین لیگنان موجود در تخم کدو میتواند در پیشگیری و درمان سرطان پستان مؤثر باشد. براساس یک مطالعه درون کشتگاهی (آزمایشهایی که بهجای بهکار بردن جانداران زنده، بخشی از بدن آنها مانند یاختههایشان یا بافتهایشان را در محیط آزمایشگاهی کشت میدهند)، مکمل محتوی تخم کدو میتواند سرعت رشد سرطان پروستات را کاهش دهد.
تخم کدو میتواند در کاهش علائم هایپرپلازی خوشخیم پروستات (BPH) مؤثر باشد. در این بیماری غده پروستات بزرگ و موجب بروز اختلالاتی در دفع ادرار میشود. مصرف تخم کدو میتواند علائم ناشی از هایپرپلازی خوشخیم پروستات را کاهش دهد. در مطالعهای بر روی بیش از 14000 مرد، تأثیر مصرف تخم کدو بر این بیماری بررسی شد. پس از یک سال مصرف تخم کدو، علائم این بیماری در مردان کاهش یافت و کیفیت زندگیشان بهبود پیدا کرد. مصرف تخم کدو یا مکملهای آن میتواند به درمان علائم سندروم مثانه بیشفعال کمک کند. براساس یک مطالعه، مصرف مکمل محتوی 10 گرم از عصاره تخم کدو در روز توانست به بهبود عملکرد دستگاه ادراری در 45 مرد و زن مبتلا به سندروم مثانه بیشفعال کمک کند.
تخم کدو یکی از بهترین منابع طبیعی منیزیم است. این موضوع اهمیت فراوانی دارد؛ زیرا کمبود منیزیم در جوامع غربی بسیار شایع است. در ایالاتمتحده امریکا مصرف منیزیم 79٪ از بزرگسالان کمتر از مقدار توصیه شده است. منیزیم برای انجام بیش از 600 واکنش شیمیایی در بدن ضروری است. وجود مقدار کافی منیزیم برای موارد زیر موردنیاز است:
کنترل فشارخون؛
کاهش خطر بیماریهای قلبی؛
تشکیل استخوانها و کمک به حفظ سلامت آنها؛
تنظیم سطح قند خون.
تخم کدو منبع خوبی برای تأمین آنتیاکسیدانها، منیزیم، روی و اسیدهای چرب سالم است که همهی آنها به سلامت قلب کمک میکنند. مطالعات جانوری نشان میدهد روغن تخم کدو میتواند در کاهش فشارخون و کلسترول خونِ بالا مؤثر باشد که دو عامل مهم در افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی هستند. براساس مطالعهای که روی 35 زن یائسه انجام شد، مکملهای روغن تخم کدو توانست در بازه 12 هفتهای فشارخون دیاستولیک را 7٪ کاهش و کلسترول خوب خون (HDL) را 16٪ افزایش دهد. برخی مطالعات نشان میدهند که آنزیمهای نیتریک اکسید موجود در روغن تخم کتان مسئول تأثیرات مثبت آن بر سلامت قلب است. نیتریک اکسید با انبساط رگهای خونی به گردش خون کمک و از رشد پلاکها در سرخرگها جلوگیری میکند.
مطالعات جانوری نشان میدهند کدوتنبل، تخم کدو، پودر تخم کدو و آب کدوتنبل میتواند موجب کاهش قند خون شود. این امر در بیماران مبتلا به دیابت اهمیت چشمگیری دارد، زیرا این افراد سخت تلاش میکنند تا سطح قند خونشان را کنترل کنند. براساس برخی مطالعات افزودن آب کدوتنبل یا پودر تخم کدو میتواند سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کاهش دهد. براساس مطالعه مشاهدهای که روی بیش از 127000 مرد و زن انجام گرفت، داشتن رژیم غذایی سرشار از منیزیم توانست احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را در مردان 33٪ و در زنان 34٪ کاهش دهد. البته برای تأیید تأثیرات مثبت تخم کدو روی قند خون به مطالعات بیشتری نیاز است.
وجود مقدار زیادی فیبر، از خواص تخم کدو است. هر وعدهی 28 گرمی تخم کدوی کامل (با پوست) محتوی 5٫2 گرم فیبر است؛ البته با برداشتن پوست تخم کدو 1٫7 گرم از این مقدار کاسته میشود. ولی باز هم مقدار باقیمانده زیاد است و به سلامت فرد کمک شایانی میکند. رژیم غذایی سرشار از فیبر به سلامت دستگاه گوارش کمک میکند. همچنین رژیمهای غذایی سرشار از فیبر خطر بیماریهای قلبی، دیابت نوع 2 و چاقی را کاهش میدهد.
مقادیر کم عنصر روی موجب کاهش کیفیت اسپرم و افزایش خطر ناباروری مردان میشود. تخم کدو با دارابودن مقدار زیادی روی به افزایش کیفیت اسپرم کمک میکند. براساس شواهد حاصل از مطالعهای بر روی موشها، بهنظر میرسد تخم کدو میتواند از اسپرم انسان در برابر آسیبهای ناشی از شیمیدرمانی و بیماریهای خودایمنی محافظت کند. همچنین تخم کدو با دارا بودن آنتیاکسیدانها و سایر مواد مغذی موجب تنظیم سطح هورمون تستوسترون و درنهایت سلامت عمومی فرد میشود.
اگر مشکل خواب دارید، مصرف مقداری تخم کدو قبل از خوابیدن شاید بتواند به شما کمک کند. تخم کدو سرشار از تریپتوفان است. تریپتوفان اسید آمینهای است که در خوابیدن مؤثر است. مصرف روزانه تقریباً 1 گرم تریپتوفان میتواند به خوابیدن کمک کند. البته برای تأمین 1 گرم تریپتوفان باید نزدیک به 200 گرم تخم کدو بخورید. زینک (روی) موجود در تخم کدو میتواند در تبدیل تریپتوفان به سروتونین و درنهایت تبدیل به ملاتونین مؤثر باشد. ملاتونین هورمونی است که موجب تنظیم چرخههای خواب میشود. همچنین تخم کدو منبع خوبی از منیزیم است. منیزیم خود به خواب راحت کمک میکند. برخی مطالعات جزئی نشان میدهند که مصرف مکملهای منیزیم میتواند کیفیت و کمیت خواب را در افرادی که سطح منیزیم پایینی دارند، بهبود دهد.
اگر میخواهید از خواص تخم کدو بهرهمند شوید، گنجاندن آن در رژیم غذاییتان کار آسانی است. در بیشتر کشورها تخم کدو یک میانوعده معروف است که میتوان آن را بهصورت خام، بوداده، بانمک یا بینمک مصرف کرد. میتوان از تخم کدو در برخی سالادها، سوپها، ماست یونانی و فرآوردههای غلات استفاده کرد. استفاده از تخم کدو بر روی برخی نانها یا کیکها میتواند طعم آنها را بهبود دهد. البته تخم کدو نیز مانند بسیاری از دانهها و مغزها محتوی «فیتیک اسید» است. فیتیک اسید میتواند فراهمی زیستی (درصدی از دارو یا سم که وارد جریان خون میشود) برخی مواد مغذی مصرفیتان را کاهش دهد. اگر بهطور منظم از مغزها و دانهها استفاده میکنید، بهتر است آنها را پس از خیساندن یا جوانه زدن مصرف کنید تا میزان فیتیک اسید آنها کاهش یابد. البته بو دادن نیز در کاهش فیتیک اسید مؤثر است.
بیشتر کدوئیان زراعی برای رشد در دماهای از 18 تا 30 درجه سانتیگراد سازگار شدهاند و کمتر در دماهای پایینتر رشد میکنند و با یخبندان خسارت میبینند و از بین میروند. بذر کدو در دمای 12 درجه سانتیگراد شروع به جوانه زدن کرده ولی دمای اپتیمم برای جوانهزنی 33 تا 34 درجه سانتیگراد است. رشد گرده در کدوها در دمای 8 تا 10 درجه سانتیگراد آغاز میشود، بهعبارتدیگر تلقیح این گیاهان برخلاف خیار (14 تا 15 درجه سانتیگراد) و طالبی (18 درجه سانتیگراد) در دمای پایین نیز انجام میگیرد. طول دوره رویش نسبت به انواع مختلف آن متفاوت بوده و بین 100 تا 150 روز است. مناطق آفتابی و زمینهای مرطوب برای کاشت این گیاه بسیار مناسب است (سطح آب زیرزمینی بیش از 75 سانتیمتر). باید توجه داشت که این گیاه در مقایسه با سایر سبزیها بیشازاندازه نسبت به وزش باد حساس است. از این نظر کشت توأم با ذرت شیرین توصیه میشود. زمینهای نیمه سنگین و دارای هوموس کافی برای کشت این گیاه مناسب است. خاکهای حاصلخیز یا زهکشی خوب با دامنهای از پی اچ 6.5 تا 7.5 بهترین وضعیت برای رشد و باردهی خوب هستند. به علت نیازهای رطوبتی بالای این محصولات خاکهایی با ظرفیت نگهداری آب بالا و رطوبت ذخیره شده مناسب بازده محصولات بالایی دارند.
ابتدا تصمیم بگیرید برای کاشت کدو چه راهی را میخواهید انتخاب کنید. برای کاشت کدو دو را وجود دارد: میتوان از طریق بذر آن را کاشت و یا بوتههای کوچک و آماده آن را از بیرون تهیه کرد و در زمین کاشت. در زمان کاشت کدو شما میتوانید بذرها را بهصورت جوی و پشتهای یا بهصورت خطی بکارید که بستگی به میزان فضای شما دارد.
قبل از کاشت کدو خاک را با مالچ و کود باغبانی مخلوط کنید تا مواد مغذی برای رشد کدو تأمین شود. pH خاک را آزمون کنید و در صورت لزوم آن را اصلاح کنید. PH مناسب برای رشد کدو 6 تا 7.5 است. اگر PH بیشتر از این مقدار بود مقداری آهک به خاک اضافه کنید تا PH پایین آید و اگر PH پایین بود خاک را با مقداری کود گیاهی مخلوط کنید تا PH به حد مناسب برسد. خاکی که کدو در آن کاشته میشود باید زهکشی خوبی داشته باشد. اگر خاک شما زهکشی خوبی ندارد، مقداری شن به خاک اضافه کنید تا به زهکشی خاک کمک کند.
بعد از گذشت سرما خاک را بهصورت جوی و پشتهای آماده کنید. به صورتی که پشتهها بهاندازه 15 تا 30 سانتیمتر از زمین فاصله داشته باشند و عرض آنها 30 تا 60 سانتیمتر باشد. فاصله پشتهها از هم را باید 50 تا 100 سانتیمتر در نظر گرفت. روی پشتهها گودالهایی به عمق 3 سانتیمتر حفر کنید و در هر گودال 4 یا 5 بذر قرار دهید. فاصله گودالهای کاشت را 75 سانتیمتر در نظر بگیرید. بعد از اینکه بذرها جوانه زدند و برگ واقعی تشکیل دادند، آنها را تنک کنید و دو یا سه بوته قویتر را نگهدارید. شما همچنین میتوانید 4 تا 6 هفته قبل از آخرین سرما، بذرهای کدو را در خانه بکارید و بعد از اینکه سرما بهطور کامل رفع شد، بوتههای کدو را به زمین اصلی منتقل کنید.
دانههای کدو را میتوان بعد از رفع سرما در منطقه کاشت. دمای مناسب برای کاشت کدو 13 درجه سانتیگراد است. در هر گودال دو یا سه بذر کدو را در عمق 3 سانتیمتر با هم بکارید. فاصله گودالهای کاشت را 75 سانتیمتر و فاصله ردیفها را 90 سانتیمتر در نظر بگیرید. بعدازآن که دانهها جوانه زدند و برگ واقعی تشکیل دادند بوتهها را تنک کنید.
زمانی که نهالهای کدو به وجود آمدند اطراف آنها مالچ اضافه کنید. مالچ باعث حفظ رطوبت خاک میشود، همچنین باعث میشود دمای زمین ثابت بماند. این دو مورد باعث میشوند که گیاه کدو در زمان کوتاهتری محصول بدهد و باردهی بیشتری هم داشته باشد. بوتههای کدو در هر هفته به میزان 2 اینچ آب نیاز دارند. اگر در منطقه شما بارندگی بهاندازه کافی انجام نمیشود، باید آبیاری دستی انجام دهید. با استفاده از شلنگ آبیاری را در زیر برگها انجام دهید. آبیاری بارانی ممکن است باعث ایجاد کپک پودری روی برگهای کدو شود. زمانی که کدوها کوچک هستند آنها را برداشت کنید زیرا طعم بهتری دارند و اگر برای فروش در بازار کاشت کدو را انجام میدهید، معمولاً کدوهای کوچک طرفداران بیشتری دارند و بهتر فروش میروند. زمانی که کدوها بهاندازه 10 سانتیمتر شدند میتوانید آنها را برداشت کنید. با استفاده از چاقو کدوها را از بوته جدا کنید.
تنش رطوبت در اثر شرایط بسیار گرم و خشک تنشهای غذایی به دلیل کمبود عناصر غذایی میتواند موجب از بین رفتن میوه گردد. خسارت برخی آفات از قبیل مگس میوه و غیره میتواند میوهها را از بین ببرد. در شرایط مزرعه بوتهها کدو ظاهر سالم دارند، خوب رشد میکنند، گل میدهند اما خیلی از گلها دچار ریزش میشوند. میوهها ممکن است به ظاهر شروع به رشد نمایند اما وقتی تلقیح آنها کامل نباشد لذا پس از مدتی زرد شده و از بین میروند. گیاهان خانواده کدوئیان مانند خربزه، کدو، هندوانه و غیره بدون گردهافشانی قادر به تولید میوه نیستند. شرایط آبوهوا از عوامل مهم در موفقیت گردهافشانی میباشند. رطوبت زیاد موجب چسبیدن گردهها به هم شده و بهخوبی انتقال پیدا نمیکنند. کدوها برای گردهافشانی به فعالیت زنبورهای عسل نیاز دارند و زنبورهای عسل در آبوهوای ابری، سرد پرواز نمیکنند. در ضمن زنبورهای عسل به کاربرد حشرهکشها در زمان گلدهی حساس هستند و در اثر تأثیر سم از بین میروند و درنتیجه گردهافشانی بهخوبی انجام نمیگیرد.
گیاهان خانواده کدوئیان تکپایه هستند و گلهای نر و ماده بهطور جداگانه روی یک بوته ظاهر میشوند. ابتدا گلهای نر باز میشوند، به دنبال آن گلهای ماده باز میشوند. فقط زمانی گردهافشانی صورت میگیرد که گلهای نر و ماده در یک زمان باز شده باشند. گل ماده فقط به مدت یک روز باز است و بیشتر در ساعات 9 صبح تا 4 بعدازظهر دریافتکننده گرده است. در طی این مدت یک گل ماده برای دریافت گرده کافی جهت تشکیل یک میوه کامل نیاز به حدود 15 بار بازدید زنبورعسل است. گلهای تلقیح نشده یا تلقیح ناقص دچار ریزش میشوند. موفقیت گردهافشانی در آبوهوای سرد کاهش مییابد. برای انجام موفقیت در گردهافشانی تنشها را به حداقل رساند، فاصله بوتهها را بهدرستی تنظیم نمود. مدیریت آفت و آبیاری را بهخوبی انجام داد. مصرف کود ازته به مقدار زیاد موجب رشد رویشی زیاد شده و در نتیجه تشکیل گل کاهش مییابد. از کندوهای زنبورعسل در مزرعه کدو استفاده شود و از کاربرد حشرهکشها در ساعات فعالین زنبورها و گردهافشانی بوتهها اجتناب گردد.
آبیاری منظم، بخصوص در شرایط خشک لازم است، هر چه میوهها بزرگتر که میشوند نیاز آنها به آب بیشتر میگردد و درنتیجه رقابت میوه بزرگ و کوچک جهت دریافت آب کافی میتواند موجب زرد و ریزش میوههای ریز گردد. کاهش تعداد میوههای روی یک بوته و رساندن تعداد آنها به یک یا دو عدد روی یک بوته یا ساقه موجب بزرگتر شدن میوه میگردد. برخی از عوامل موجب زرد شدن و ریزش میوه و یا از بین رفتن آن در بوتههای کدو میشوند. تنش رطوبت در اثر شرایط بسیار گرم و خشک، تنشهای غذایی به دلیل کمبود عناصر غذایی میتواند موجب از بین رفتن میوه گردد. خسارت برخی آفات از قبیل مگس میوه و غیره میتواند میوهها را از بین ببرد. کمبود کلسیم میتواند سبب پوسیدگی گلگاه، زرد شدن میوه کوچک و ریزش میوه گردد و دماهای بالا، تنش آب و استفاده زیاد از کودهای ازته و پتاسه میتواند مانع جذب کلسیم توسط گیاه از خاک شوند. در مورد رفع برخی کمبودهای عناصر غذایی بخصوص عناصر کلسیم و بور کودهای ذیل جهت تقویت رشد بوتههای کدو و جلوگیری از ریزش گل و میوه توصیه میشود. تکنوکل آمینو که 10 درصد کلسیم و 0.2 درصد عنصر بور دارد. کود مایع کلسان که 35 درصد کلسیم دارد. کود مایع بوران که 10 درصد بور دارد.
کدوها به آب زیاد برای حداکثر رشد خود و میوهها نیاز دارند. اگرچه تا حدودی به خشکی متحمل هستند اما آبیاری منظم در طی فصل خشک برای دستیابی به عملکرد زیادتر توصیه میشود. آبیاری بیشازحد و ایجاد خفگی خفیف در ریشهها نیز موجب زرد و از بین رفتن میوههای کوچک میگردد. مزرعه را بهصورت شیاری به فاصله هر 10-7 روز به بسته به بافت خاک بهویژه در طی مراحل مهم رشد نظیر زمان کاشت، مرحله رشد رویشی، گلدهی و مراحل اولیه میوه دهی آبیاری کنید. در ضمن استفاده از بادشکنها بهصورت دائمی و موقتی میتواند به کاهش هدرروی آب و خسارت باد به گلها و میوههای جوان و ساقهها کمک نماید کاهش سرعت باد به فعالیت زنبورهای عسل کمک مینماید.
برگه داده
لطفا ابتدا وارد شوید.
ورود به سیستمیک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتمهای محبوب ایجاد کنید.
ورود به سیستمیک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.
ورود به سیستم
ارسال نظر